Najnovšie recenzie zo sekcie Kozmetické nožnice
Spokojná ako vždy, Solingen ma zatial nikdy nesklamal
To je horšie ako z Wishu!
Dobrá manipulácia s nožničkami keď je dlhšia rukoväť a nie je potrebná taká sila na strihanie nechtov.
kupoval som to hlavne kvoli nožikom ktore su v sade. dobre sa snimi odstranuje stara mrtva sucha koza na palcoch na nohách po stranách nechtu . takmer nikde sa tie nožiky nedaju zohnať samostatne tak som zobral tuto sadu.nožiky a par veci v sade je fajn, ale ostatok nič moc.... určite to svoj učel splni. ja mam kvalitne naradie na mani pedikuru takže využivam z toho len nože.
- Dizajn
- Pilník sa mi zdá ze ma príliš hrubu zhnitost na detske nechtíky
Kvalitná sada z pevného materiálu, nožničky su ostré dobre stíhajú malinke nechtíky
- Pekný dizajn
- Väčšina predmetov je tupá
HU porekadlo A PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS
- pevné, dobré do ruky, nie sú také mini
Pekná a kvalitná manikúra
Manikúra je veľmi pekná, obal aj obsah z kvalitného materiálu. Nemám čo vytknúť. Kupovala som ako darček pre niekoho, ale kľudne by som tento tovar kúpila ešte raz aj pre seba. Celková spokojnosť.
- Zodpovedajú cene
- Žiadna
Kvalita
- Strihajú
- Spokojnosť.
- Spokojnosť.
Skvely obchod, kvalitne vyrobky zasielane vcas a krasne profi zabalene. Velmi rada tu nakupujem. Kazda malickost ktoru z Gentlemenn Store objednavam urobi radost. Vrelo tento obchod odporucam nakolko som tu nakupovala uz niekolko krat. Rada tu kupujem darceky na rozne sviatky ale hlavne Vianoce :) Vzdy potesia!
Klasicke manikurne noznicky, mierne zahnute
Jemný dizajn, veľmi kvalitný materiál a dobre strihajú. Odporúčam.
vysoká spokojnosť
- Výhodou som spokojný
Zobrazujem 201 - 220 zo 388 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...20 Ďalšie »